Home » Een bericht aan alle Netwarkers

Een bericht aan alle Netwarkers

Lieve Netwarker,

De afgelopen maanden was het muisstil rondom Netwark. Waarom?

Eind februari werd ik plots ziek en kon ik niet meer werken. Naast mijn eigen onderneming werden ook alle activiteiten voor Netwark gepauzeerd. Na een hoop stressvolle onderzoeken blijkt er helaas toch iets meer aan de hand te zijn. Hierdoor ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en heb ik keuzes gemaakt over wat ik wel en niet wil.

Helaas betekent dit dat er een einde komt aan Netwark. Dit doet pijn omdat ik dit jaar begon met zoveel leuke plannen en nieuwe energie. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar met veel plezier gewerkt aan dit platform. Ik heb heel veel leuke ondernemers ontmoet en samen mogen brengen, mooie verhalen gedeeld en toffe events georganiseerd. 

Dit deed ik niet alleen en ik wil daarom Gerieke, Charlotte en Annemiek bedanken voor hun support, kennis en inzet! En Netwark had uiteraard niet kunnen bestaan zonder alle Netwarkers. Daarom wil ik jou heel erg bedanken voor je betrokkenheid en inspiratie! Door jou is Netwark gegroeid én ben ik gegroeid.

Samen kom je verder!

Liefs,

Sanne Elisabeth van Gent
Oprichter Netwark

Praktische informatie

De website verdwijnt, maar de Facebookgroep blijft bestaan zodat je met elkaar in contact kan blijven en voor vragen en oproepen. De Instagrampagina blijft om oude posts terug te lezen. Alle ondernemersverhalen en artikelen zijn gearchiveerd en ik bedenk hier iets voor zodat je alles terug kunt lezen.

Heb je vragen? Stuur een DM! Of mail naar info@sanne-elisabeth.nl