Netwark agenda binnenstebuiten buitenkans twente

BinnensteBuiten

LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT

Stress, moe en steeds het gevoel achter de feiten aan te rennen. Herken jij je hierin?

Veel vrouwen, en misschien wel met name moeders, vliegen vaak van hot naar her. Altijd maar klaarstaan voor iedereen. Altijd maar JA zeggen op al die verzoeken, want ja… jij bent er zo goed in. Jij doet het er gewoon even bij, en als jij het doet weten ze zeker dat het goed geregeld is.

Maar is dit wel wat jij wilt? Wil jij echt zoveel ballen in de lucht houden? Of zou je veel liever een ontspannen leven leiden. Een leven waarin jij de dingen kan doen die jou gelukkig maken. Een leven vol tijd voor jezelf, voor je gezin, voor de mensen die belangrijk voor je zijn. En natuurlijk een leven zonder financiële zorgen.

We beloven je geen geldboompje, maar we leren je wel de keuzes te maken die jou op weg helpen richting een leven vol ontspanning. Naar een leven vol tijd voor de dingen die jij het allerbelangrijkst vindt.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Deze online training is voor jou, als jij meer vanuit je gevoel en vanuit je hart wilt leven. Niet langer de dingen doen omdat je denkt dat het van je verwacht wordt, maar echt jouw leven gaan leiden.

Uit je hoofd, in je leven.

Je leert jezelf op een dieper niveau kennen. Wie ben je eigenlijk echt? Waar ligt jouw verlangen? Hoe ziet jouw droomleven eruit? Hoe staat het ervoor op de verschillende gebieden in jouw leven, en wat kan je doen om deze cijfers op te krikken? Hoe zit het met je energie? Hoe maak je bepaalde keuzes? Hoe krijg je structuur en overzicht in je leven?

Zomaar wat vragen die aan bod komen in deze veelzijdige training.

Kijk jij er naar uit om eens echt goed naar jezelf en en naar jouw gedrag en gedachten te kijken, dan is BinnensteBuiten super waardevol voor jou.

Datum

01 - 30 mrt 2021
Expired!

Tijd

12:00 - 12:00

Meer info

MEER INFO

Locatie

In je eigen omgeving
Categorie

Organisator

Buitenkans
MEER INFO