droomleven in beeld buitenkans twente

Je Droomleven in Beeld

We leven in een rare tijd. We mogen niet doen wat we normaal zouden doen. Misschien mag je niet naar je werk, niet naar school. Zitten jullie met z’n allen thuis om ervoor te zorgen dat we ons zorgsysteem niet overbelasten. Om er voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen het Corona virus oplopen.

Dat vergt van ons allemaal het één en ander. Ons leven wordt soms klein. Heel klein. Misschien zelfs zo klein dat je muren soms op je afkomen.

Maar juist nu is het belangrijker dan ooit om je te richten op de positieve dingen in het leven. Waar jij je op focust groeit. Dat betekent dat als jij je focust op alles wat er niet is, wat je niet kan of mag, dan groeit dat. Dan mag en kan er nog minder. En daar wordt je niet gelukkig van. Mindset is nog nooit belangrijker geweest dan nu!

En omdat veel mensen het lastig vinden die positieve dingen te blijven zien, organiseren we met enige regelmaat onze workshop Droomleven in Beeld. Natuurlijk corona proof, met een kleine groep vrouwen, grotendeels buiten in de natuur. En natuurlijk zal ook hier ons kampvuur niet ontbreken.

En je leert hoe je diezelfde dag en de dagen daarna aan de slag kan om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden.

Datum

21 jan 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

125,-

Meer info

MEER INFO

Locatie

Rijssen
Categorie

Organisator

Buitenkans
MEER INFO