Nature Quest

Je leeft in een hectische tijd. Er wordt veel van je verwacht.

Waarschijnlijk werk je, of doe je vrijwilligerswerk. Je zorgt voor je kinderen, en misschien ook wel voor je ouders. Op school ben je actief, en anders wel bij de sportvereniging van je kinderen. Dan heb je ook nog vriendinnen met wie je zo nu en dan wat tijd voor wilt brengen, en oh ja, je lief wil je ook wel eens helemaal voor jezelf. En je moet ook nog sporten!

En als je dan eens niet hoeft te zorgen, werken, poetsen of boodschappen hoeft te doen, dan plof je even lekker op de bank. Met je telefoon! Alsnog worden je hersenen overladen met informatie. Vaak informatie waar je niks aan hebt. Overbodige ballast.

Tegenwoordig is er geen moment waarop onze hersenen even tot rust kunnen komen. Het gaat maar door. Al die vragen, al die meldingen, al die prikkels. Elke dag maar weer. En wordt je daar gelukkiger van? Of gezonder? Daar kan je zelf het antwoord wel op geven.

Maar hoe zet je al die prikkels dan uit horen we je denken. Veel van de dingen die je doet op een dag moeten toch echt gebeuren!

Misschien… Maar moet het echt elke dag? En elk moment van de dag? Om al die ballen in de lucht te houden is het super belangrijk ook zo nu en dan uit te staan. Even helemaal niks hoeven.

Wij hebben een Nature Quest voor je georganiseerd. Een dag helemaal voor jezelf. Geen kinderen, geen werk, niemand die iets van je wil. Sterker nog. Je komt een dag helemaal tot rust. In het bos, helemaal alleen, met ons in de buurt, mocht je ons nodig hebben.

Datum

28 jan 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 19:00

Kosten

47,-

Meer info

MEER INFO

Locatie

Rijssen
Categorie

Organisator

Buitenkans
MEER INFO