Vind je eigen GELUK

Hoe gelukkig ben jij? Leef jij je mooiste leven? Heb jij dat ook wel eens dat je om je heen kijkt en het lijkt alsof iedereen gelukkig is? Je denkt dat een ander het veel beter voor elkaar heeft dan jij zelf. Je hebt soms het gevoel dat er iets mis is? Waarom voel jij dat niet? of waarom blijft dat gevoel niet lang? Als je op dit moment niet echt gelukkig bent dan is er niks verkeerd met je en er is ook niks kapot. Het geluk zit er wel, diep van binnen!

 

Gezondheid, liefde, welvaart en geluk. Dat zijn de 4 kernwaarden waar elk mens naar streeft in zijn of haar leven. Maar ik denk dat geluk wel het belangrijkst is want wanneer je gezondheid, liefde en welvaart hebt maar je voelt je niet gelukkig dan heb je dus eigenlijk niks.

 

Als je nu niet gelukkig bent dan word je dat later ook niet.

 

Wil jij leren om vanuit jezelf het geluk te vinden? Ben jij er klaar voor om je bewustzijn te vergroten en te ontdekken dat je niet iets of iemand nodig hebt om je goed te voelen. Geluk zit van binnen, het is een gevoel. Geluk kan je niet kopen en je kan geluk ook niet bij een ander persoon vinden. Jij bent zelf degene die jou gelukkig kan maken!

 

Leer tijdens deze 3 daagse challenge om het geluk vanuit jezelf te creëren. Door middel van meditaties laat ik je zien waardoor het komt dat jij je geluk nog niet gevonden hebt en hoe je hier bewust van wordt. Doordat je er weer bewust van wordt kan jij de volgende keer je eigen keuze maken hoe je reageert op iets of iemand. Vergroot je bewustzijn en durf deze eerste stap naar jou geluk te zetten!

Datum

01 nov 2020
Expired!

Tijd

De hele dag

Kosten

gratis

Meer info

Meer info

Locatie

Thuis
Categorie

Organisator

Yoga met Nicky
Meer info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *