Over Netwark

Onze missie is het verbinden, zichtbaar maken en bijdragen aan de groei van ondernemende vrouwen in Oost-Nederland.

Wij zijn van mening dat je samen veel verder komt. Netwark is door ons opgezet, maar is net zoveel van ons als van jou. Dus laten we krachten bundelen! Bouw je mee?

Netwark

Onze missie is het verbinden, zichtbaar maken en bijdragen aan de groei van ondernemende vrouwen in Oost-Nederland.

Wij zijn van mening dat je samen veel verder komt. Netwark is door ons opgezet, maar is net zoveel van ons als van jou. Dus laten we krachten bundelen! Bouw je mee?

Het ontstaan

Als jonge ondernemende vrouw in de Achterhoek wilde Sanne in contact komen met inspirerende ondernemende vrouwen uit de regio. Haar zoektocht naar een community of groep leverde niks op. “Ik weet dat die vrouwen er zijn, maar waarom kan ik ze niet vinden?” In juli 2020 startte ze daarom zelf een platform voor ondernemende vrouwen in Oost-Nederland, genaamd Netwark. 

In Twente gebeurde hetzelfde. Gerieke was op zoek naar een frisse, online actieve community voor ondernemende vrouwen zoals zij. Ze zette een platform op om alle mooie initiatieven in de regio op een laagdrempelige manier samen te laten komen. 

Twee vrouwen, één missie...

De twee ondernemers kwamen elkaar tegen op Instagram. Beiden hadden een vergelijkbaar idee, deelden dezelfde missie en waren in dezelfde week opgestart. Wat een toeval! Ze spraken elkaar online, daarna in het echt en besloten om krachten te bundelen. Twee vrouwen, verschillende talenten, twee regio’s, en vooral: één missie.

Met twee vrouwen sterk vormden ze de basis van Netwark. Samen kom je zoveel verder. En ook weer een bewijs dat online prima ‘echte’ connecties kunnen ontstaan. Gerieke deed in de zomer van 2021 een pas op de plaats en nam een volgende stap. Maar Netwarks missie blijft onveranderd. Sanne gaat verder met Netwark en blijft doorgaan om ondernemende vrouwen uit de Achterhoek en Twente met elkaar te verbinden. Om hen een online podium te bieden voor meer zichtbaarheid. En Netwark blijft een centrale plek voor alles over ondernemen in Oost-Nederland.

Voor en door ondernemers in oost-NL

Of je nu parttime onderneemt, net bent begonnen of al jaren bezig. We vinden het heel belangrijk om toegankelijk te zijn, want Netwark is er voor alle soorten ondernemers. Daarom bieden wij geen membership aan en krijg je gratis toegang tot de Facebookgroep. Die openheid draagt bij aan onze missie: ondernemende vrouwen in Oost-Nederland een fris, laagdrempelig podium bieden voor meer zichtbaarheid.

Netwark is door ons opgezet, maar is net zoveel van ons als van jou. Dus wil jij graag een idee delen met dit platform voor en door ondernemende vrouwen in de Achterhoek en Twente? Geef het door!

netwark haar verhaal co-founder sanne elisabeth van gent
Sanne Elisabeth van Gent Creative Studio Sanne Elisabeth
Achterhoekse denker, maker en doener. Liefhebber van koffie en goede gesprekken. Met mijn Creative Studio help ik merken en bedrijven met hun strategie, communicatie en branding. Daarnaast ben ik co-founder van online platform Novia Connect en initiatiefnemer van Netwark.
gerieke pluimers netwark
Gerieke ter Denge-Pluimers Madame Marcom | FreshText
Also known as Madame MarCom. Betrokken bij Netwark als co-founder van zomer 2020-zomer 2021. Creatieve, reisgrage, online én internationaal actieve zakenvrouw uit Twente. Helpt Copy- en Contentbureau FreshText en andere bedrijven met strategie, planning en marketingcommunicatie.

Huisregels

Wees aardig, beleefd en respectvol.
We moeten er met zijn allen een veilige omgeving van maken. Behandel elkaar met respect. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan. Kleinerende opmerkingen over ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid of identiteit worden niet getolereerd.

Geen promoties of spam.
Plaats geen posts met de intentie om jouw content, product of dienst te promoten. Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.

Respecteer elkaars privacy.
Stuur niet ongevraagd of zonder toestemming privé-berichten naar leden van de groep. Marktonderzoeken en enquêtes moeten anoniem zijn voor de deelnemer.

Rapporteer ongepaste berichten.
Zie je een bericht of reactie die niet voldoet aan de richtlijnen, maak hier dan een melding van door het bericht te rapporteren. Een afgekeurd bericht wordt verwijderd en leden die herhaaldelijk richtlijnen overtreden worden verwijderd.