OVER NETWARK

Sanne Elisabeth van Gent

Hoi, ik ben de initiatiefnemer van NETWARK.
Als jonge ondernemende vrouw in de Achterhoek wilde ik in contact komen met inspirerende vrouwen uit de regio.
Mijn zoektocht naar een community of groep leverde niks op behalve teleurstelling.
Ik weet dat die vrouwen er zijn, maar waarom kan ik ze niet vinden?

NETWARK brengt hier verandering in:
Het oosten barst van talentvolle en ambitieuze vrouwen en dit moet gezien en gehoord worden!

Gerieke ter Denge-Pluimers

Als ondernemende twintiger liep ik in Twente tegen dezelfde vragen aan als Sanne in de Achterhoek. Zoveel mooie initiatieven. Waar komen ze samen op een laagdrempelige manier? Waar was die frisse, online actieve community voor vrouwen als ik? Eerst wilde ik dat platform zelf maken. Tot ik via Instagram NETWARK tegenkwam.

Twee vrouwen, verschillende talenten, twee regio’s, en vooral: één missie. Dus sloot ik mij aan bij NETWARK. Samen kom je zoveel verder.

Met twee vrouwen sterk vormen we nu de basis van NETWARK, een fris platform voor ondernemende vrouwen uit Oost-Nederland. Bouw je mee?

Voor de makers, denkers en doeners uit Oost-Nederland

NETWARK is ontstaan door de behoefte aan een community in Oost-Nederland. Een plek waar alle vrouwelijke makers, denkers en doeners terecht kunnen voor hulp, inspiratie en motivatie. 
Online communities en Facebook groepen zijn super handig, maar zijn té vaak gefocust op de grote steden en het westen van het land. NETWARK is daarom ook niet de eerste online community voor ondernemende vrouwen, maar wel de eerste in het oosten van Nederland. 

Inspireer, motiveer en help elkaar! 

Jij bent een ondernemende vrouw!

Om een ondernemende vrouw te zijn hoef je niet een eigen onderneming te hebben. Ondernemende vrouwen zijn vrouwen die actief zijn op werkgebied en in hun sociale leven. Vrouwen die naast hun baan of studie een hobby of passie hebben, of vrijwilligerswerk doen. Vrouwen die graag anderen helpen, hun eigen dingen creëren en nieuwe plekken ontdekken. Vrouwen met talent en ambitie.

Kortom: je bent een ondernemende vrouw als je dingen onderneemt.

Hulp ligt hier om de hoek

Heb je een vraag over je website? Heb je hulp nodig bij je boekhouden? Wil je mooie foto’s van je bedrijf? Of wil je graag samenwerken?

NETWARK is de plek, hulp ligt hier om de hoek!

Plaats je vraag of oproep in de Facebook-groep en een netwerk aan vrouwen uit de regio helpen je verder.

Huisregels

Wees aardig, beleefd en respectvol.
We moeten er met zijn allen een veilige omgeving van maken. Behandel elkaar met respect. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan. Kleinerende opmerkingen over ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid of identiteit worden niet getolereerd.

Geen promoties of spam.
Plaats geen posts met de intentie om jouw content, product of dienst te promoten. Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.

Respecteer elkaars privacy.
Stuur niet ongevraagd of zonder toestemming privé-berichten naar leden van de groep. Marktonderzoeken en enquêtes moeten anoniem zijn voor de deelnemer.

Rapporteer ongepaste berichten.
Zie je een bericht of reactie die niet voldoet aan de richtlijnen, maak hier dan een melding van door het bericht te rapporteren. Een afgekeurd bericht wordt verwijderd en leden die herhaaldelijk richtlijnen overtreden worden verwijderd.