Home » Twee platforms worden één

Twee platforms worden één

  • door

NETWARK, opgericht door Sanne en Business Ladies Oost, opgericht door Gerieke, twee platforms met één missie: het zichtbaar maken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van ondernemende vrouwen in Oost-Nederland.

We kwamen elkaar toevallig tegen op social media, spraken elkaar online, daarna in het echt en besloten om gaan samen te werken. Hoe gaaf is het als je iemand tegenkomt die dezelfde missie heeft? Samen staan we sterker en kunnen we zoveel meer!

Dus vanaf vandaag vormen de Achterhoekse Sanne en Twentse Gerieke het team achter NETWARK!

Sanne Elisabeth van Gent

Hoi, ik ben de initiatiefnemer van NETWARK. Als jonge ondernemende vrouw in de Achterhoek wilde ik in contact komen met inspirerende vrouwen uit de regio. Mijn zoektocht naar een community of groep leverde niks op behalve teleurstelling. Ik weet dat die vrouwen er zijn, maar waarom kan ik ze niet vinden? NETWARK brengt hier verandering in: het oosten barst van talentvolle en ambitieuze vrouwen en dit moet gezien en gehoord worden!

Gerieke ter Denge-Pluimers

Als ondernemende twintiger liep ik in Twente tegen dezelfde vragen aan als Sanne in de Achterhoek. Zoveel mooie initiatieven. Waar komen ze samen op een laagdrempelige manier? Waar was die frisse, online actieve community voor vrouwen als ik? Eerst wilde ik dat platform zelf maken. Tot ik via Instagram NETWARK tegenkwam.

Twee vrouwen, verschillende talenten, twee regio’s, en vooral: één missie. Dus sloot ik mij aan bij NETWARK. Samen kom je zoveel verder.

Met twee vrouwen sterk vormen we nu de basis van NETWARK, een fris platform voor ondernemende vrouwen uit Oost-Nederland. Bouw je mee?